Hülya & Sedat Acil evlendi

Resüllü köyü sakinlerinden Püf Mahmut Açıl’ın toruna Fatma ve Osman Açıl oğlu Sedat Açıl 11 Eylül Pazar günü , Emine ve Abdullah Erdoğan Kızı Hülya Erdoğan Beykoz cubuklu deniz kenarında güzel ve nezih bir ortamda evlendiler.

Acık havada deniz kenarında yapılan düğüne cok sayıda davetlilerde eşlik ettiler.Folklor ekibi horonu,kemençe ve orkesra eşliğinde yaklaşık beş saat süren düğün töreni günün ilerleyen saatlerinde son aerdi.

Oguzlular.com Ailesi olarak Hülya ve Sedat Açıl’a bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.ALLAH mutluluklarını daim etsin..

______________________________________________________

Resüllü köyü sakinlerinden Püf Mahmut Açıl’ın toruna Fatma ve Osman Açıl oğlu Sedat Açıl 11 Eylül Pazar günü , Emine ve Abdullah Erdoğan Kızı Hülya Erdoğan ile siz değerli dostlarının katılımı ile yapılacak düğün merasimi ile evleniyorlar.

Hülya & Sedat Çifti

Düğün törenimizde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.Sözleriye Tüm sevenlerini mutlu günlerinde yanlarında olmaya davet ediyorlar.

Tarih :11 Eylül 2011 Pazar Günü Saat :13.00 ( Düğün Saati 13.00 Olarak düzenlenmiştir.)

Yer :Çubuklu Çınaraltı Restaurant  

Adres :Çubuklu Petrol ofisi yanı No :18 Çubuklu Beykoz /İstanbul

Adres Tarifi için Tel: 0 216 680 10 20 –0 530 936 72 27

Hülya & Sedat Çiftine bizlerde bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Çubuklu Çınaraltı Restaurant AdresHARİTA İÇİN TIKLAYINIZ

Not: Pazar günü düğün yeri olan  Çubuklu Çınaraltı Restaurant ‘ a Gebze Beşikdüzü Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin önünden Saat 11.00 ‘da araç hareket edecektir.Araç belirli noktalardan katılımcıları toplayarak gidec olup , bu nedenle haber içersindeki  YORUM YAZ bölümünü kullanarak hangi noktadan binmek istediğinizi yazabilirsiniz.

 

En son Haberler

2 Thoughts to “Hülya & Sedat Acil evlendi”

  1. SİBEL AÇIL AYDINOĞLU

    Düğünümüze gelip bizi onurlandıran , özellikle büyük katkılarından dolayı Ömer Açıl ve Mesut Açıl kardeşime ve tüm eş ,dost ,akrabalarımıza çok çok teşekkürlerimizi sunarız.

  2. İBRAHİM AÇIL

    Mutluluklar diliyorum, yüzünüxden gülücükler eksik olmasın.

Comments are closed.